05 Martie 2012 

Am introdus in gama o noua alarma cu ultrasunete anti rozatoare - ULTRACAT Pestrepeller - cel mai puternic dispozitiv pentru alungarea sobolanilor si soarecilor din gama noastra - 750 metri patrati suprafata de actiune.

19 Februarie 2012 

Noua alarma alungat soareci si sobolani cu flash-uri si alimentare de la 4 baterii R16 - ULTRABAT Pestrepeller

15 Decembrie 2011

Dispozitivul anti rozatoare pentru alungat sobolani din masina - AUTO Pestrepeller, acum are si siguranta fuzibila.

Precum stim cu totii - cainii au simturile mult mai ascutite decat oamenii, inclusiv auzul.

Sistemul auditiv al cainelui percepe o plaja mai larga de frecvente si ceea ce pentru oameni sunt ultrasunete, pentru caini sunt sunete perfect audibile.

Alarmele cu ultrasunete anti caine emit "zgomote" puternice, care sperie cainii si-i fac sa plece cat mai departe de sursa acestora. In special atunci cand cainele se comporta agresiv, acesta nu se asteapta la o astfel de actiune venita din partea celui agresat si se retrage.

In orice caz - orice masura de precautie trebuie avuta in vedere:
- nu lasati o haita sa va inconjoare
- evitati locurile in care se aduna constant cainii
- nu actionati aparatul inspre cainii aflate in curtile proprii

Alarmele cu ultrasunete alunga soarecii si sobolanii folosind principiul disconfortului auditiv al acestor rozatoare. Practic - acest disconfort obliga daunatoarele sa se mute in alte zone,  cat mai departe de sursa undelor ultrasonice deranjante

Eficienta aparatelor cu ultrasunete se constata din primele zile, urmand ca in doua saptamani sa se obtine disparitia totala a soarecilor si sobolanilor din zona de actiune a aparatului.

Este recomandat ca dispozitivele cu ultrasunete sa se aleaga astfel incat sa se monteze cate unul in fiecare compartiment/camera.

Cum mai sunt numite - capcane cu ultrasunete - produsele noastre sunt ecologice, cu un consum foarte mic de curent si nu sunt daunatoare copiilor mici si animalelor de companie.